Sök

VÄGGKARTOR

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida
Bild på Countries of the World Skrapkarta

Countries of the World Skrapkarta

Snygg, stilren plansch som visar världens länder i storleksordning.Skrapa bort det grå som en trisslott och få fram en annan färg. Markera där du varit eller skrapa för skojs skull.Format: 60 x 93 cm. Engelsk text.Levereras i papptub.

275 kr 79 kr
Bild på Europa väggkarta Kartförlaget 1:5,5 mili i papptub

Europa väggkarta Kartförlaget 1:5,5 mili i papptub

Europa väggkarta som visar Europas länder som fysisk, miljö där höjdförhållanden tydligt framgår. På kartan finns landsgränser, respektive lands huvudstad samt ett stort antal städer i Europa markerade. Svensk text. Format: 98x82cm.

255 kr
Bild på Norden Väggkarta Norstedts 1:2milj i tub : 1:2milj

Norden Väggkarta Norstedts 1:2milj i tub : 1:2milj

Norstedts Nordenkarta med svensk text pryder sin plats på väggen. Kartan visar genom höjdskuggning tydligt berg och bergskedjor. Tillsammans med havens djupskikt ger det liv åt kartan. I kartan visas även gränser och huvudstäder tydligt samt en stor mängd städer och mindre orter i de Nordiska länderna.

Format 75x100 cm, levereras rullad i tub.

190 kr
Bild på Skrapkarta världen för barn

Skrapkarta världen för barn

235 kr
Bild på Skrapkarta världen guld väggkarta i tub : Storlek 100x70cm
Bild på Sverige väggkarta Kartförlaget 1:1,3 milj, miljö i papptub
Bild på Sverige väggkarta Kartförlaget, 1:900 000, miljö i papptub

Sverige väggkarta Kartförlaget, 1:900 000, miljö i papptub

En stor och klassisk Sverigekarta att hänga på väggen. Dekorativa färger visar olika höjdskikt och gör bland annat Sveriges fjällkedja tydlig. Större vägar, järnvägar och städer är markerade. Sveriges län finns utsatta och namngivna på kartan. Format 79x177cm.

299 kr
Bild på Sverige väggkarta small Norstedts i tub : 46 x100cm
Bild på Världen 1:30milj Politisk väggkarta i tub - 1:30milj

Världen 1:30milj Politisk väggkarta i tub - 1:30milj

Väggkarta som presenterar världen i en politisk kartbild. Kartan visar alla länder i tydliga färger i skala 1:30 milj. På kartan finns också världens alla flaggor presenterade. Format 136 x 100 cm. Svensk text.

255 kr
Bild på Världen Antik Väggkarta Norstedts 1:40 milj i tub : Skala 1:40 milj

Världen Antik Väggkarta Norstedts 1:40 milj i tub : Skala 1:40 milj

En lagom stor världskarta i antik stil!Äntligen en karta med ett format som passar i standardram 100x70cm. Världskartan i skala 1:41,4 miljoner är aktuell men har ett antikt utseende. Genom höjdskuggning blir berg och bergskedjor tydliga. Med gul, beige och brun färgsättning i ljusa toner får kartan ett vackert utseende i äldre stil. På kartan syns landsgränser, huvudstäder och större städer. D

195 kr
Bild på Världen Politisk Väggkarta 1:40 milj i tub : Skala 1:40 milj

Världen Politisk Väggkarta 1:40 milj i tub : Skala 1:40 milj

En lagom stor politisk världskarta!Äntligen en karta med ett format som passar i standardram 100x70cm. Världskartan är i skala 1:41,4 miljoner med politisk kartbild där angränsande länder har olika färger. Genom höjdskuggning blir berg och bergskedjor tydliga. På kartan syns landsgränser, huvudstäder och större städer. Den har en ljus och glad färgsättning samt ett vackert ljusblått hav med dju

195 kr
Bild på Världen väggkarta miljö i papptub, 1:30m, Kartförlaget

Världen väggkarta miljö i papptub, 1:30m, Kartförlaget

Kartförlagets klassiska världskarta med svensk text pryder sin plats på väggen. Kartan visar genom höjdskuggning tydligt berg och bergskedjor, tillsammans med djupskikt i oceaner och hav ger det liv åt kartan. gränser, huvudstäder och övriga större städer visas i varje land. Format 137x85cm.

295 kr
Bild på Världen väggkarta miljö, 1:41,4 milj, i papptub, Kartförlaget

Världen väggkarta miljö, 1:41,4 milj, i papptub, Kartförlaget

En lagom stor fysisk världskarta! Äntligen en karta med ett format som passar i standardram 100x70cm. Världskartan i skala 1:41,4 miljoner är fysisk och visar genom höjdskuggning tydligt berg och bergskedjor. Den har en ljus, behaglig färgsättning där man ser olika naturtyper som öken, regnskog eller polarområde. På kartan syns landsgränser, huvudstäder och större städer. Det vackra ljusblå hav

245 kr
Bild på Världen väggkarta politisk med flaggor, 1:30m i papptub Kartförlaget

Världen väggkarta politisk med flaggor, 1:30m i papptub Kartförlaget

Väggkarta som presenterar världen i en politisk kartbild. Kartan visar alla länder i tydliga färger i skala 1:30 milj. På kartan finns också världens alla flaggor presenterade. Format 136 x 100 cm. Svensk text.

299 kr
Bild på Världskarta för barn väggkarta i tub

Världskarta för barn väggkarta i tub

Illustrerad världskarta för både unga och gamla upptäcktsresande och globetrotters i alla åldrar.Denna internationella bästsäljare bland illustrerade världskartor finns nu även på svenska. Städer, floder, berg, hav, djur, historia, politik, underverk i världen och alla nationella flaggor finns med i den omfattande bildtexten.Kartan är lika informativ som den är underhållande och både barn och v

195 kr